fredag 23 oktober 2009

Äntligen...


ikväll kommer älskade Leif hem. Veckan som han har varit borta har i och för sig gått över förväntan och fort men åh så tråkiga kvällar. Och å så tråkigt att göra allt själv: tvätta, sortera tvätt, laga frukost, lunch, mellis, middag,kvällsfika och dessutom städa bort efter alla måltider och försöka hålla en hyfsad standard här hemma. Alla singelmammor (eller pappor fördendelen) shit - vad ni är duktiga.

Nu har jag och W bäddat rent i storsängen, jag har duschat och snart ska vi dammsuga lite. W tycker det är hur kul som helst när jag dammsugar (mysko), han sitter i babysittern och jobbar upp värsta farten. Fläskfilén ligger på upptining och en halv kladdkaka som blev kvar från min födelsedag. A & E ska få gå och handla vispgrädde när de kommit hem från skola och förskola. Leif har köpt överraskningar till oss alla, (vi hade 4årig bröllopsdag igår,vilket måste firas) ikväll blir en bra kväll.

onsdag 21 oktober 2009

För drygt 9 år sedan...


när Albin var bebis så fanns det inte en massa coola webshopar. Antingen shoppade man på stan eller via postorder. En av de kataloger som fanns var Linus o Lotta, hamnade av en slump på deras webshop igår och shit vilken skillnad. Ska definitivt beställa därifrån. Det finns massor med roliga märken..

lördag 17 oktober 2009

Gräsänka...


Nästa vecka åker maken bort på utbildning i Umeå och kommer då att bo på vandrarhem. Veckans mat är stenhårt planerad för jag vägrar att gå på Ica och handla med barnvagnen, det är en rätt redig promenad från oss. I övrigt går det säkert jättebra förutom att jag är lite mörkrädd, och hatar att inte ha ngn. att prata vuxenprat med på kvällarna och så är jag rädd att vi ska trilla dit i den där förbenade influensan. Ska se till att skicka med Leif en lista på några saker han ska kolla åt mig: lite kläder från pop och några prylar från Village. Det är väl det minsta man kan begära =)

Måste bunkra upp med choklad att knapra på framför TV-n på kvällarna och just ja, jag får ju bestämma alla program jag vill se på helt själv...

Numera är jag 31 år...


hade en mysig födelsedag med massor av presenter. Jag fick bokhyllor, böcker, en ny mysdress, blommor , pengar och igår fick jag en försenad present. Två vispskålar i design av Sigvard Bernadotte även kallade "Margretheskålar", en stor svart och en liten röd. Så nu kan jag vispa med stil =)

lördag 10 oktober 2009

Presenter...


fördelen med att vara minsta barnbarnet är att det dyker upp små presenter då och då. Mamman blev speciellt förtjust i body´n...






fredag 9 oktober 2009

julklappar...













Två av sakerna som jag shoppat åt lille Wille till julklapp. Jag har insett att det är nära nu och lika bra att börja.


söndag 4 oktober 2009

4 månader...


Wille har bara ögon för storasyster som står bredvid. Nu är det dags för smakisar. Jihoo!!!Det är så roligt när bebisar börjar få prova på annan mat (och kladdigt). Just nu är W´s favoritsysselsättning att träna rösten på mycket hög volym. På Ica Maxi idag fick han syn på en liten kille i kanske 3årsåldern och försökte intensivt prata med honom, men han var tyvärr inte lika intresserad =)





Willes rum...
























Väntar nu på ett Moln påslakanset som ska få ligga lite snyggt på madrassen i sängen, som han givetvis inte kommer att sova i än på länge. Belysning till kojan är på G och även några jättekuddar som ska sys upp i molntyget...