söndag 15 november 2009

Har sett CHC-00´s första seriematch...

och Albin stod i mål. De är så söta och riktigt duktiga, alla åker då skridskor betydligt bättre än mig- vilket i och för sig kanske inte säger så mycket. Tyvärr blev det förlust men så är det ju ibland, Albins lag är relativt nytt och de har ju som sagt ingen matchvana.

Nåväl, annars har det varit en lugn vecka. Leif och jag har julhandlat och om en BLOCKETaffär bara går igenom och grejorna anländer med bussgods så är barnens julklappar klara sånär som på varsin chokladask. Såhär blev årets lista:

Wille: en hel del kläder, bl.a en windstopper från POP, en mjukdjurs tvättbjörn, bultbräda, dragleksak och DUPLO "matdags på zoo".

Ebba: Möbler till Lundby STOCKHOLM´s huset, mjuk Hello Kitty, Hello Kitty godisaffär, Play Doh "Burger Builder", mjuk gris med hjärtan från Åhlens, tröja, ett "Måla monster" set från Panduro.

Albin: Hockeytrunk, Hockeyklubba, målvaktsskydd (BLOCKET) till fyndpris, fast dyrt ändå + att Leif o Albin ska få varsin biljett till en SAIK match, men de går inte boka än.


Fast vi varje år säger att vi inte ska handla så mycket så drar det fort iväg, barnen får ju från så många andra också. Nu är det bara de vuxna kvar....suck!
Hur som helst så har jag tänkt ägna december åt att pynta, baka, laga mat och förbereda - UTAN stress...

Inga kommentarer: