måndag 2 november 2009

November...

så ofattbart mörkt det blir ute nu, hoppas innerligt att det behagar komma lite snö snart så det blir lite ljusare och trevligare . Vi är fortfarande lite förkylda här hemma men vi verkar haft tur och klarat oss från svinis den här gången också. Albin är i skrivande stund mest förkyld, täppt i näsan och hostig. Wille har haft en betydligt bättre natt än igår och Ebba är riktigt fräsch. Vi har förhoppningar om att Albin kan gå till skolan på onsdag eller torsdag och i så fall ska Leif, jag och W sätta igång med stora julshoppingen. Ni som har småbebisar vad ska ni köpa/önska till dem, tycker det är svårt, men det blir väl ngn. leksak att växa i om inte annat (har redan köpt massor med kläder).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är SÅ himla svårt..! Har sagt att det är bra med kläder. Vi har ju kvar så mycket FP-leksaker sedan Thilde var liten och ja, de behöver ju inte HUR mycket som helst direkt.

Anonym sa...

Har han bultbräda, sorteingsringar/klossar, popupleksak..? Lära-gå-vagn? Duplo är ju en bra grj som de leker lääänge med. Såg att det fanns mjukare megaduplo-låda på Coop, det vore kanske något?

Johanna sa...

Jessica: Jättebra förslag allihop. Vi hade ju gjort oss av med nästan allt så vi har inte så mycket som passar Wille. Lite Duplo har vi men det finns ju så mkt. fina DUPLOset och ju mer man har av en sån sak ju roligare blir det ju att leka sedan. Vi har ju dessutom både mormor o morfar, farmor m. man & farfar med fru så det är måånga som vill ha tips.

Anonym sa...

Bra att du kanske fick ngt uppslag. Jo, det finns verkligen mycket fina duplo-set nu..! Det har som fått ett uppsving på senaste tror jag.

Men hur har jag stavat och skrivit?? Missat bokstäver och ja.. oj oj oj. Tur att du förstod iaf. Haha!

De här fina BRIO-leksakerna i trä är ju bra också. Det finns ju ett rätt stort lok, giraff, sköldpadda, igelkott, hunden (drag-leksaker) och sedan de små bilarna och brandbilen.. Hur fina som helst!