fredag 9 april 2010

Garagemakeover...


I somras bytte Leif plåttaket på garaget, då det var i uruselt skick. Det hade läkt lite så han bröt bort en bit av innertaket vilket dock visade att det inte var ngn. fara och läckaget var ju stoppat så vi lät det bero.

Nu har vi påbörjat en renovering av garaget och det var väl tur kan man säga. Det stolpskott som byggt garaget har dels skarvat takstolarna (hur dum får man bli, t.o.m. jag fattar att man inte kan göra så). Det har Leif nu fixat. Sedan var det alldeles för glest reglat i taket så masonitskivorna som utgjorde innertaket hade hängt sig. Det ska åtgärdas också, men just nu ligger fokus på - gipsa väggar, spackla, måla och få upp ett ordentligt hyllsystem för förvaring, typ. Elfa. Sedan ska varenda liten låda och pryl gås igenom och det som kan kastas, ska kastas. Där kommer jag in i bilden, jag tycker sådant är såå roligt.

Ny el ska också dras, men det kommer väl sist. Hur som helst så ska vi väl vara glada att garagetaket inte rasat denna vinter. Tur att Leif varit flitig med snöskyffeln.

Inga kommentarer: