tisdag 29 juni 2010

Arbetet går framåt....





Vi får numera vänja oss vid att arbetet tar mer tid då Leif jobbar och det är diverse kvällsaktiviteter som tar tid, nåja - det går framåt i alla fall. Imorgon ska Ebba på kalas på Leos så då får Leif passa på att köpa mer material osv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det där golvet från Byggmax? Hoppas inte.. Jag vill absolut inte vara negativ men det var ju ett sådant vi hade lagt i köket först.. (ett jävla skitgolv om du frågar mig så hoppas det inte är det golvet eller att ni har bättre tur med ert golv än vad vi hade)

Johanna sa...

Jessica: Jo det är det. Vi har surfat runt och frågat oss fram innan vi valde det och bara hört bra grejer även från de som har katter och hundar. Nu blir jag ju lite nervös - hoppas på att vi har tur då.

Anonym sa...

Ja, hoppas ni har mer tur än vad vi hade. Vårt var SKIT. (förlåt men det är min erfarenhet) För det första gick det isär i klick-skarvarna, Boas bygg sa att det måste ha varit ett måndags-exemplar iofs. Vi har tappat vanliga bordsknivar i golvet och på inte mindre än TRE ställen gick golvet sönder. Av vanliga bordsknivar liksom.. Däremot är det ju snyggt!