lördag 23 april 2011

Snart...

ska ni få se Albins rum. Det är nu officiellt färdigt. jag har tagit lite bilder men jag orkar/hinner inte lägga in dem ikväll. Ska försöka ordna det under morgondagen. Vi har njutit av det fina vädret. Barnen har hoppat studsmatta, vi har ätit middag ute både igår och idag och njutit av glass och jordgubbar.

Sedan har vi räfsat och räfsat (snart klart) och påtat i rabatterna. Jag har också hittat den perfekta platsen för en syrenbuske - för syrener måste man ju ha - de doftar sommarlov =). Funderar på om någon affär har öppet imorgon, jag skulle behöva både plantjord och kogödsel för att jordförbättra i rabatterna och det är väl lika underbart väder imorgon.

Leifs mamma och man är i Sundsvall så vi beställde en till möbelgrupp från IKEA i samma stil fast ett runt vitt bord och fyra pallar till, så nu rymmer vi snart hela släkten =). Ni får altanbilder när de möblerna har anlänt.

Är man gammal när man planerar växtkombinationer och skriver upp idéer i ett block bara för att kunna sätta i gång när våren kommer? Flyttar runt plantor och provar nya färger? Eller är man trädgårdsfrälst?

Inga kommentarer: