söndag 15 maj 2011

Clouds...

japp, det blir ett matchande påslakanset. Bestämde mig för ett i juniorstorlek, herregud, pojken kommer att försvinna under ett fullstort. Klickade hem ett fullstort blå/vitt örngott också, som får pryda sängen alt. ligga i en myshörna på golvet tillsammans med de två bruna hemsydda moln kuddöverdragen (givetvis med kuddar i - hur bekvämt vore det annars?)

Det slank med en Spöket Laban bok också, med en liten labanfigur på köpet. Det får bli en tvåårspresent. Wille har dille på sagor nu och det ska vara riktiga sagor typ. "Bejson" ( = Alfons).

Albin fyller ju 11 på lördag, vi har fixat i alla fall några presenter nu. SKÖNT! Antagligen får det bli en peng också och så vill Ebba välja ut en present till honom själv. Det måste vi fixa på fredag för Leif har övning hela lördagen och på söndag har Albin match i Bergsbyn vid 15. Vi har bestämt att hans kalas blir vid 16.30 och så bjuder vi på buffé + kaffe och tårta.Jag har hittat en del bra rätter som går att förbereda på lördagen och bara ta fram tills gästerna kommer. Det känns bra för jag hinner inte baka, jäsa och grädda en massa fikabröd, det går mycket fortare att hacka och blanda, skiva och lägga upp. Imorgon kör vi kvällsträff direkt efter utvärderingen. På tisdag har Leif övning i stan. Onsdag stänger jag. Svoosh så har veckan gått =).

Inga kommentarer: