torsdag 10 november 2011

Oj oj oj...

ser att det är en hel vecka sedan jag skrev sist men dagarna bara rusar iväg. Luleåresan gav resultat. Wille fick sin sista julklapp inhandlad - en motorcykel som han ska sitta på och sparka sig fram. En grannpojke har en sådan som W tittade beundrande på i somras. Jag tyckte först att den såg liten ut men grannpojken är ju ett år äldre så då bör den ju räcka till W också, han är ju inte speciellt lång vår W utan ganska prick på mittersta kurvan.

En trådlös datamus till E blev det också men nu får hon inget mer av oss heller.

Till Albin blev det ett headset till X-BOXet, ett par byxor och en huvtröja och så beställde vi faktiskt på nätet på kvällen en större hårddisk till X-BOXet, någon sorts knappar som man sätter på handkontrollen för bättre grepp eller något sådant och en Bean bag sittsäck. För antalet julklappars skull borde han få en eller två grejer till, vi får se vad vi kan hitta på. Men vi ligger riktigt bra till i alla fall.

Lyckades även fynda en julklapp till svärmor - en röd Steltontermos (nedsatt pris) som hon tidigare sagt att hon ville ha...

På pop blev det den randiga tröjan i inlägget nedan och en randig vindtät och fodrad mössa till W. Koftorna hade inte kommit in i butik så det kanske blir en webborder snart fast först ska jag på IKEA -tjohooo! I morgon kväll blir det att spana in hemsidan ordentligt och fila på shoppinglistan =). Så vi hörs nog inte förrän på söndagkväll.

Inga kommentarer: