söndag 18 december 2011

Lååång helg!!!

Den här helgen har känts evighetslång, dels på grund av vädret - regn och blåis utomhus, dels på grund av makens jour som medför att vi inte kan ta oss någonstans heller längre än inom gångavstånd. Men nu är det snart måndag igen, sista slutspurten fram till jul. Vi har inte hunnit julhandla och den enda lämpliga dagen är onsdag så då får det bli. Jag jobbar på en lista som ska innehålla allt som behövs för att färdigställa julbordet + att det förstås behövs diverse andra förnödenheter. Puh, det kommer att bli en pärs och förmodligen är det fler än vi som tänkt handla då också. Som tur är ställer svärfar med fru upp och hämtar barnen, ger dem middag och leker med dem tills vi kommer hem. Nog för att det funkat att ha dem med men dels blir det ju dubbla resor då vi båda arbetar i stan, dels blir det krux med middagen då vi handlar vid 16-tiden och sedan går det ju inte att förneka att det blir effektivare och snabbare då vi kan dela upp oss och hämta saker på olika håll.

Julklapparna är i alla fall klara nu så när som på en sak L ska handla på JULA till sin pappa men det kan han ordna på lunchen =). Några leveranser väntar vi på men det rör sig inte om många saker.

Lekspis i trä - turkos

den här ska W få som morgonpaket då han gillar att duka och bjuda på saker.

Grytset i trä - turkos

Bricka i trä med servis - Turkos/blå

Bilder från blåelefant.se

kastrullsetet och servisen får han i julklapp då han fått för mindre pengar än de andra annars och vi försöker vara hyfsat rättvisa. Fast om någon behöver ngt. dyrt ngn. gång så får det vara så. Nästa gång är det någon annans tur.

Jag inväntar också lillebrors klapp och två saker till L. Han läser knappast här så då kan jag avslöja att det är en projektionsväckarklocka och en vit 6 kg pulversläckare. Förutom det får han en tröja, träningsbyxor och boxers. Han köper ju aldrig ngt. till sig själv men har pratat om både nya mjukbyxor och en sådan där klocka och är man brandman så bör man ju ha en ordentlig brandsläckare.

Inga kommentarer: