tisdag 31 juli 2012

Vi är på gång...


lilla toan är under upprustning. Duschen ska flyttas från det bortre högre hörnet till det vänstra istället. Vi har haft allt ihoptryckt på rad förut, elementet ska bort, golvvärme in, kakel, klinker, nya skåp osv...L kommer att göra det han kan, resten lejs bort till hantverkare. Det blir en del trixande och väntetider på elektriker, våtrumsbehöriga, den som ska fixa rätt fall på golvet osv. Men det kommer ju att bli fint och det ska bli klart i höst.

Vi vill ha mörkt grått golv i typ 10*10 cm plattor och på väggarna vill vi ha vita lite större och avlånga plattor. Det blir nog både stilrent och snyggt. Lite snygga skåp och handdukar och några kivi ljuslyktor så ska vi nog trivas. Imorgon blir det inhandling av nytt avlopp och diverse rör och så hoppas vi på att Jäders hör av sig. Bilder kommer väl under arbetets gång även om det dröjer länge innan det kommer att hända ngt. kul. Vi har ju inte beställt kakel & klinker ännu heller och det kan ta ett tag att hitta det rätta =) tur vi har badrummet nere.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Johannah,
så roligt att dra igång en ny renovering! Skulle du inte vilja visa byggdagbok på Byggla? Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer om Byggla och om den lilla presenten du får om du är intresserad.
Lycka till med renoveringen! :)
/Vendela på Byggla