torsdag 20 september 2012

Härligt!

Har tillslut lagt en order på Jollyroom. Nu kan jag pricka av massor med saker från ATT-KÖPA listan.
Kvar är nu: ett regnskydd till vagnen, måste kolla in barnbutikernas utbud, man kanske kan byta om det blir galet. Inget på Jollyroom såg hundra procent rätt ut.
Diverse apoteksartiklar; babytvål, babyshampoo (om de har lika mkt frisyr som Wille hade), sådana där amningsnappar (brukar vara räddningen för mig de första 2 veckorna) och  amningsinlägg.
Sedan är det ju en till tripp trapp med bygel & dyna som fattas, men eh..de sitter ju inte i dem på ett tag så det är ju ingen panik egentligen. Skulle mest vara skönt att ha hemma. Annars kanske det blir ngt att önska bidrag till som doppresent eller ngt, de är ju inte allt för billiga.

Mitt allra bästa köp idag är i alla fall en till åkpåse av samma märke som den vi har hemma, (som vagnshataren Wille knappt har använt) i samma färg, dock med grå insida istället för svart men va fasen. Spela roll, bebisen ligger ju ändå där, och det är ju den man vill se inte åkpåsen =). Gillar den modellen skarpt ftersom den går att öppna nertill när de blir för långa så kan de ha skorna utanför. Sedan går övre delen på framsidan att vika ner och knäppa fast om de sitter upp åker, då vill de ju se, och sedan viker man upp den så det blir extra gosigt och varmt när de sover =). Den var också nedsatt med 300 spänn så då var det fasen meningen, sjukt nöjd. 

Inga kommentarer: