torsdag 29 november 2012

Jag har varit otrogen ;)

Gick till en annan frisör än vad jag brukar och blev helnöjd även denna gång. Så nu är håret friskt och fräscht igen och ett pkt hårfärg fick också följa med hem, den åker dock i håret imorgon - jag kan ju inte förstöra stylingen redan idag. Det gick faktiskt bra att sitta i frisörstolen i 45 minuter, liite jobbigt att resa sig upp och komma igång efteråt bara.

Köpte med mig lite roliga badleksaker hem också, de brukar ju bli lite sunkiga efter ett tag och de senaste har åkt i soporna. Nu blev det ngn sorts badkarsklistermärken i typ skumgummi som du kan flytta runt på insidan av badkanten - det fanns bokstäver eller div. fordon + väg så jag valde det senare, en ny badsvamp och ngn mysko fisk som växer i vatten fick också åka med ned i påsen. Köpte även eker-reflexer till tvillingvagnen.

L har ett ärende i eftermiddag och då ska han få ta Albin till frisören tror jag. Han brukar klippa sig på en drop in salong. A har förresten återupptäckt en nygammal polare sedan någon vecka tillbaka. En mycket artig och trevlig grabb och det allra bästa är att hans mamma skickar nybakta bullar till oss andra här hemma. Och inte vilka bullar som helst heller utan sjukt goda sådana - det gillas ha ha.

Inga kommentarer: