torsdag 25 april 2013

Vilka jättebilder

det blir när jag gör inlägg med mobilen ha ha. Tur det går att fixa i efterhand. Nåväl, efter att ha bokat en spontan ikea resa så där tre dagar före avresan så har L och jag nu tagit ett spontant beslut om att köpa en ny "storkillesäng" till Wille. En sådan här blir det.

ODDA från IKEA. Wille drömde en mardröm för ganska länge sedan och efter det har han börjat vakna vareviga natt. Ibland redan vid 1-tiden, en bra natt närmare 5. För att inte riskera att tvillingarna vaknar och för den delen för att två vuxna, två bebisar och en snart 4åring inte ryms i en 160cm säng så brukar L lägga sig inne hos honom i hans säng. Just nu har han en juniorsäng som är 70*160 cm. L är en fullvuxen karl på 184cm, ni förstår hur trååångt och obekvämt det är. Så nu gör vi slag i saken och köper en vanlig fullstor säng. Det blir nog bra för L så slipper benen domna bort ha ha. Tur att min pappa är snäll och fixar en släp och hämtar oss på busstationen när vi kommer hem. Med lite tur börjar W sova som en kung igen lagom tills sängen står färdigmonterad i hans rum och det mina vänner lär nog fixas på söndag morgon.
 
Gillar förstås förvaringslådorna under sängen också, där syns inte legobackarna och utklädningskläderna som annars förvaras i genomskinliga lådor under sängen. Nackdelen med att vara hemma heeela dagarna är att man ser så mycket man vill göra om och förbättra. Sedan kan vi hoppas att de har kvar KRITTER sängarna i sortimentet i alla fall 2 år till så vi bara behöver köpa en sådan för att få två matchande sängar till Milo och Max när det är dags. Nu ska jag tvinga mig själv att vika tvättberget så det går fort att stuva undan imorgon bitti.
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

En sådan säng köpte vi till vår son som blev fyra i februari. Funkar jättebra och lådorna under är kanon! Vi köpte dock till en grej man kan ha på kanten, en bräda som egentligen inte hör till den men den går att ha, för att hindra sonen från att att ramla ner. Han rör sig mycket på natten. Vi har provat att ta bort brädan men då har han ramlat ner samma natt som vi tagit bort den :)
/Jenny S

Johanna sa...

Jenny S, det sitter en sådan bräda på KRITTER sängen vi monterat ner. Funderade själv på att prova sätta dit den på den nya. Vi får se om han ramlar ur isåfall ska jag prova om den vi har kan passa. =)