torsdag 2 maj 2013

I höstas

under en av stormarna gick vår torkvinda av. L tog bort den trasiga nederdelen och satte tillbaks den provisoriskt. Den var inte hög för lakan släpar i backen då de hänger där, dessutom var torklinan slapp på sina ställen och tja, den följde med huset så den var alltså minst 12 år gammal.

Idag köpte han en ny till mig och skulle sätta upp den ifall jag vill hänga tvätt imorgon (mycket troligt, här tvättas det så gott som vareviga dag och ibland flera maskiner). Men när han skulle slå ner själva bottenröret, som man fäster ställningen i, lyckades han på något vis komma åt med ett finger och gjorde ett stort jack i det. Jag är ju rätt cool men det var obehagligt. Plåstrade om det provisoriskt med lila djurplåser =), sedan fick han åka till vårdcentralen och få det ordentligt omhändertaget med silikon och grejer, så nu läker det förhoppningsvis fint och han slipper få in en massa smuts i det. Inatt jobbar han och sedan har han vändskift så han åker ut vid 14 och kommer hem vid 22.15.

Dessutom har smågrabbarna vägning imorgon, det är en månad sedan idag så det ska bli spännande att se hur mycket de har vuxit.

Inga kommentarer: