måndag 29 juli 2013

Dagen

Var präglad av oro inför Milos läkarbesök. Väl där så pratade vi lite, hon ställde lite frågor och förklarade att det finns en förhöjd risk hos tvillingar eftersom de ligger trångt och kan bli fast i konstiga positioner. Hon kände på höfterna flera ggr, pojkstackarn blev helt eldröd där hon varit och brutit men hon tyckte ju att hans ben såg jämnlånga ut och kunde inte känna något heller.

Dock skickar hon oss till ortopeden,  där de även undersöker med Ul för att se hur höftkulan löper in i höftskålen s.a.s. Men tillade att vi INTE ska oroa oss det minsta. Mest för att då har de gjort allt och inget kan missas. Problem upplevs lättast när de är små och nyfödda , innan de fått hull och blivit stadiga, och ingen har nämnt det tidigare.

Skönt, nu är jag inte orolig längre. :-D Milo har förresten flyttat både ben och arm idag och stått i krypläge heeela kvällen så jag tror faktiskt inte att det är länge kvar innan denna fysiska pojke kryper iväg. Får jag tippa så slår han familjerekord och kryper innan 7 månaders dagen. Max är däremot inte ett dugg intresserad av att krypa. Han har istället tandsprickningen from hell och kan nog snart stoltsera med några fina risgryn i nederkäken. Nu går det undan.

Inga kommentarer: