tisdag 5 november 2013

En dag försent

men dock, så blev grabbarna 10 månader igår. Tvåsiffrigt =). De har som vanligt lärt sig massor, det går verkligen i en rasande takt =)

Milo har nu börjat stå utan stöd, ibland är han så nöjd att han står där och balanserar och klappar händerna åt sig själv ha ha. ganska charmigt när han ler med hela ansiktet och man ser hans halvt nerkomna framtand uppe hi hi. Han pekar på saker, främst på lampor och säger "dä". Han kan också säga "tack tack", mamma och pappa....Annars är han mest som ett litet yrväder som virvlar runt överallt.

Max har börjat bli lite mer rörlig nu. Han kan sätta sig upp själv, ställer sig i krypläge och har krupit ngt enstaka steg, men ålningstekniken är otrolig - shit vad snabb han är. Han pratar också lite smått.

Ettårsdagen närmar sig med stormsteg. Mormor knyckte förstås min leksakskökspresentidé ha ha. Så vi får väl köpa lite kökstillbehör då. Känns som att det är läge att införskaffa sånt snart för det är ju så mycket helgdagar mellan jul och deras födelsedag så ska det handlas på nätet kommer det väl aldrig fram i tid annars. Fanns sjukt mycket roligt sådant på jollyroom såg jag sist jag spanade. Albins och Ebbas sista klappar är ju också kvar det rör sig dock om hemelektronik så det känns som att det kan komma ngt erbjudande snart....

Inga kommentarer: