onsdag 26 mars 2014

Meenn...

Willes kläder och M & M´s tröjor har kommit. Jag blir alltid så lycklig och ivrig så jag klipper lappar och märker kläder och gör fina högar i garderoben och så kommer jag på att det ju kunde vart kul med en bild. Nåja, W ska i alla fall ha angry birds t-shirt & sockar imorgon, nya mysbrallor och en ziptröja. Så då vet ni. Kommer kanske en bild på instagram "johannah78" heter jag där. Lite mer aktiv där faktiskt.

Vi har ju ett kommande 1 års & 30års kalas att gå på i april. Ettåringens presenter klickade jag hem idag. Men de tänker jag inte visa här för mamman ser det nog;) ha ha. Kunde inte motstå att handla lite från Polarn och pyret heller...jag är en sucker för deras barnkläder. Så mycket fint och färgglatt. Jag har faktiskt inte shoppat sedan de släppte cirkuskollektionen och om jag inte missminner mig var det före jul någon gång. Oktober kanske? Så ganska duktig har jag varit ändå. Det blev i alla fall det här


bästa strumporna i 2-pack till Milo & Max


Varsin av dessa t-shirts till Milo, Max & Wille =) Dessutom köpte jag mig 4 par ankelsockar som var på rea, de förra nötte jag ut till slut. Jag tycker det är sååå skönt med sådana sockar jag. ngen bild på dem för de var bara svarta & gråa och tråkiga ;)

Inga kommentarer: