onsdag 12 augusti 2015

Såhär blir det


Ett aningens mindre bord för att det inte skulle bli för trångt i köket men ändock med 6 stolar. Stolarna är i Umeå nu så de kommer imorgon. Det vore ju ypperligt om bordet anlände på fredag då. Så hinner vi montera allt under helgen. Det funkar fint att äta ute men när vardagen drar igång kommer det att bli för stressigt. Jag ska posta nya bilder på bygget också. han är otroligt duktig min man. Nu har ju han börjat om att jobba så då stannar det ju av lite av naturliga skäl. Sedan har han även jour och då är det svårare att komma sig iväg och hämta virke t.ex.

jag har rensat och sålt iväg en del vinterkläder efter Wille och fyndat en hel del också. 2 jättefina polarn o pyret overaller till Milo & max. Sedan har Kappahl 3 för 2 så det blev 3 svarta kaxs overaller och idag ytterligare en turkos täckjacka & svarta täckbyxor till Wille och 2 urfräna svart/grå zebramönstrade vinterjackor till tvillingarna. Perfekt när man bara ska i och ur bilen t.ex.


Sen är väl frågan vad vi gör med vårt gamla minirum sen när vi flyttat ut stora bordet. Antingen ett litet bord och ha det som extra matrum med en mysig lampa och så eller förvaringsrum. snygga krokar för ryggsäckar och väskor, en stor spegel och klädförvaring längs ena väggen. Vi får nog fundera på saken men jag röstar nog på förvaring. det är ju mkt med alla vanliga kläder och dessutom säsongskläder till 5 personer.. Albin, Wille och Ebba har varsin stoooor garderob så deras kläder ryms och de har överblick men jag och Leif skulle behöva mer plats. det bästa vore om vi kunde tömma den stora garderoben i tvättstugan och istället ha säsongsplagg och handdukar i den *drömmer* =D

Inga kommentarer: