torsdag 27 november 2008

Traderafyndet......


är en svart/beige Emmaljunga crossway för 1200:- inkl. frakt. Trots att jag är vagnsfetischist så kan inte ens jag motivera köpet av en dyr ny vagn till det barn som förmodligen blir vårt sista. Speciellt inte då man kan fynda till dessa priser, vagnen är jättefräsch och fin.






Min mage...





efter 12 fulla veckor. Ignorera de raffiga långkallingarna. Magen ser mindre ut än vad jag upplever den och det är väl bra, kanske. Med tanke på att barnets lårben är 1cm långt (hjärtat 6 mm) så är det ju inget stort därinne ännu.



Har två malliga barn här hemma...









Ebba har servat mig hela kvällen sedan hon fick veta att hon ska bli storasyster. Mamma är du hungrig? Mamma ska jag göra iordning din tandborste? Mamma, vilken tur att jag kan torka mig själv nu när jag bajsat! osv. Bebisen är beräknad att födas den 6 juni (nationaldagen), vilket vore perfekt- då är man ju alltid ledig.


Leif och jag gjorde ett tidigt ultraljud idag, är just nu i vecka 13 (12+5). Vi har ju fått ett jobbigt besked på ultraljudet en gång av en mkt. klumpig barnmorska, därför har vi även med Albin och Ebba fått ett tidigt ultraljud + det ordinarie. Detta har endast som syfte att få oss att oroa oss mindre. Allt såg i alla fall fullkomligt normalt ut. Skönt! Nu ska här shoppas på allvar =)

Bilden är inte så bra då jag fotat ultraljudsbilden, jag har ingen scanner och ids inte låna svärfars idag för jag har lite feber.

tisdag 25 november 2008

trött...


jag har varit fruktansvärt trött nu ett tag, det har börjat släppa lite men helst så skulle jag vilja sova en stund på jobbet, en stund efter och gärna lägga mig kl.21 senast. I kväll så ska jag dock se Desperate Housewifes innan jag sussar, så är det bara. På lördag åker vi på vår efterlängtade shoppinghelg, nu är Luleå bokat, Toy´s ´r us(eller hur f-n man nu skriver) är en av anhalterna, jag har en låång lista. Återkommer med detaljer när shoppingen är avklarad, men tanken är att barnens julklappar ska vara klara efter lördagen och ev. ngn. av de vuxnas också.

torsdag 20 november 2008

den 27:e november...


det vill säga om prick en vecka, händer ngt. stort och viktigt. Om detta visar sig gå som jag tror och hoppas så kommer jag att berätta det största som hänt mig på flera år. Några vet om det, men inte alla.

onsdag 12 november 2008

Fatta snart är det advent...


Leif har torkat fönstren idag och jag funderar seriöst på att tjuvstarta lite med gardinbytandet och sätta upp julpanelerna i biorummet/gillestugan snart. har ju faktiskt köket och barnens rum också..Och utebelysningen..och adventsstjärnor och ljusstakar...Vi får se. Men eftersom vi åker bort dagen före första advent oxå så vill jag ha allt klart när vi kommer hem så att det bara är att tända allt.

Traderafyndet...



har anlänt, jag är jättenöjd men jag suger nog på karamellen en dryg vecka till innan jag visar vad det är. Ledtråd: det är inte en bil eller cykel men den kan rulla.

onsdag 5 november 2008

Vi har storfyndat...

på Tradera, i detta fall betydligt billigare än Blocket, 1200 spänn. Fyndet i fråga skickas med bussgods- förhoppningsvis idag. Jag lägger ut en bild när den anlänt =D

söndag 2 november 2008

Ännu en helg...


har passerat, ibland tycker jag att tiden bara rusar iväg och på vissa punkter sniglar den sig fram. Nåja, jag får väl öva upp tålamodet =D. Helgen har ägnats åt middag hos svärmor, middag hos mamma & pappa samt lite shopping. Barnen sov över hos svärmor från fredag till lördag för det blev lite sent, jag höll på att gäspa ihjäl mig.. Så på lördagen passade Leif och jag på att ta en vända på stan och bara gå på tråkiga affärer. Vi var också en vända på Barnens Hus och jag kunde därmed pricka av en grej till på den långa listan som jag nämnt tidigare.

Vi har också börjat vela nu igen och ev. så åker vi till Luleå på julshopping istället för till Umeå. En av orsakerna är att Luleås Polarn o. pyret butik är mkt. bättre och jag har faktiskt en bonuscheck som måste användas innan den 30:e november.