måndag 31 maj 2010

Så här snygga skor...


har vi köpt till W. De är som sandaler fast med stängd tå, så han inte kan göra sig illa.De är så söta så de har fått hedersplats i hallen. Han är dock fortfarande inte så sugen på att släppa taget när han går, han kan, men vill nog helt enkelt inte...Imorgon är det förresten ettårskontroll, ska bli spännande att se om han tagit igen ngt. sedan sist.

Ebba gjorde ngt. stort idag, hon tog hål i öronen. Hon har tjatat ett tag och vi har diskuterat och resonerat och bestämt oss för att det var OK. Dels var det hennes eget val, sedan är hon ju så pass stor att hon förstår att man måste rengöra 2 ggr per dag och hon är jätteduktig på att inte pilla på örhängena. Vi valde att göra hålen hos Bumans Ur & Guld och hon som tog hålen var riktigt pedagogisk. Hon talade om precis vad hon gjorde, visade håltagaren och hur den lät och sedan tog hon båda hålen samtidigt medan Ebba höll mig hårt i handen. Nu är hon stolt som en tupp.

Förresten idag sov W till 7.40, sedan sov han 1h och 10 min i sträck i vagnen en gång, efter lunch, mellan 11.35-12.45 (fortfarande lite, men det tar sig, han är ju ingen vagnssovare egentligen). Dessa rutiner ska nu hållas hårt och köras in ordentligt, Leif börjar ju jobba nästa vecka...

Inga kommentarer: