fredag 6 augusti 2010

Bokat...

Luleåresan blir en Umeåresa. Det spelar i och för sig ingen större roll. I Umeå finns ju det mesta som finns i Luleå och lite till så som Village, Lagerhaus, Mias lustgård, sagolika ting osv.. Leif har dessutom sådan tur att Umeås Biltema öppnade den 8/7 så han kan göra ett besök där.

Det blir genast lite krångligare när det ska joxas med extrasängar och sådant men det löste sig ju. Vi har kollat runt lite på nätet och har funderingar på att förutom shopping göra ett besök på Holmsunds Tropikhus och eventuellt åka och bada - vart beror lite på vädret och humöret.

Leif hade turen att få en vecka till på jobbet så vi åker lördag till måndag i stället. Riktigt i sista minuten för på måndagkvällen har jag P-möte på nya jobbet (vi ska göra upp scheman bl.a) och på onsdagen efter börjar W´s inskolning.

Vi satte ihop nya bordet och stolarna idag, snygga och bekväma men det kändes verkligen pyttelitet med bara 4 stolar, vad fort man vänjer om sig haha. Det blev bra, ska försöka lägga upp en bild någon dag.

Inga kommentarer: