söndag 30 januari 2011

Helgen....

har som vanligt gått i rasande fart. Vi har varit ute massor både på skridskobanan och med snöskoter. Vi har haft middagsbesök och sett hockey (som vanligt onödigt spännande). Vi har handlat vitfärg och just nu är det väggpanelen i trappen som målas innan det är dags för själva trappen. Alla tak, snickerier och dörrar i källaren ska också bli vita. Väggarna ska också målas om, vi har inte riktigt bestämt färg ännu men en snygg grå eller brun ligger högt på listan.

När Albin kom upp för att ta sig kvällsfika sa han "Åh, vad konstigt det känns, man kan tro att en lampa var tänd....=)

Det är en del trixande för att få till taket i övre hallen snyggt, men Leif brukar lösa det mesta. Vi ska sätta sådana här trappstegsmattor från ELLOS på trappstegen också för det händer att vi går ner där med skor (om än inte så ofta) så jag tänker att det kanske sparar färgen lite - vi lär ju vara spyless på att måla sedan...



och så är vi lite sugna på LED belysning bakom ledstången. Vi får se, lite bilder kanske kommer framöver...mycket mycket bättre kommer det i alla fall att bli.

1 kommentar:

Lamp-Magnus sa...

Hej Johannah,

Med risk för att verka framfusig, men med enbart god avsikt så är du varmt välkommen att bolla idéer och tankar med oss på Uttaget om din LED-belysning. Om du sedan väljer att köpa den någon annanstans är upp till dig! :)

Varmt välkommen till Uttaget på Facebook, så kommer vi gärna med input på din trappbelysning!

http://www.facebook.com/uttaget

Vänligen,
Magnus