söndag 27 februari 2011

Dagen ...

har inneburit hårt kroppsarbete. Vi har nu skottat så man kan ta sig till grillplatsen både från framsidan och via altanen. Albin o Ebba tokskottade fram hela grillringen och en bra bit runt om. Superduktiga!

Hoppas nu att det blir det väder de lovat med plusgrader och sol, då är det inga problem att grilla korv till helgen =).

Vi (eller okej då, jag mest) har pratat lite om att göra en till uteplats. Vår altan ligger ju i söderläge men skuggas lite av huset. Vi har sol där från ca. 13 till ungefär 20-21 någonting på kvällen. Där sitter vi mest.

Det jag saknar är någonstans att sitta och äta frukost, läsa tidningen eller dricka kaffe på morgonen och förmiddagen. Då är det nämligen skugga på stora uteplatsen och det kan vara lite kylslaget i början på sommaren.

Tanken är att bygga ett mindre trädäck på husgaveln, nedanför matrummet.Den sidan av huset används aldrig annars. Enkelt fyrkantigt med ett bord, några stolar och ett par krukor bara. Men först måste naturen ha sin gång, det måste töa och torka upp först. Så Johannah, får vackert träna på att vänta.

Inga kommentarer: