söndag 7 augusti 2011

Har faktiskt fått två komplimanger eller

kanske inte komplimanger kanske beröm idag. Först gick ett par som bott i vårt hus tidigare - före de vi köpte av - förbi idag och sa att huset blivit så fint. Snygg färg, snyggt tak, snygg belysning you name it. De pratade länge om vad vi gjort invändigt osv. och sa att de gärna skulle kunna köpa tillbaka det ha ha. In their dreams. Iofs har L gjort jobbet med nästan allt det de berömde men ngn. mer har ju lika god smak =)Förvisso har vi ett litet hus men det räcker åt oss, vi har inga planer på att bli fler och den dagen barnen flyttar så behöver vi inte sälja för att huset är för stort, då är det bara att panga ut lite väggar och öka på sällskapsytorna så vi kan ha middagar för våra barn och deras blivande respektiven och så småningom barnbarn ha ha. Tur det är lääänge tills dess.

Sedan har vi träffat på Ebbas lärarinna som skröt upp vår välklädda dotter. Hon har alltid det som behövs, välmatchat och bra kvalité precis den sorts kläder som hon hoppas att hennes barnbarn kommer att ha. Mamman har mallat sig och förtydligat hur bra hon sköter shoppingen och att jag faktiskt har koll på vad som behövs så det går att matcha ihop. Ska sanningen fram så har Ebba skräckmatchat lite under lovet men det må vara, när skolan börjar brukar vi lägga fram kläder kvällen före.

Jag har kollat runt lite på nätet och ev. så åker vi på stan nästa helg för lite skolstartsshopping och om det går får lilleman hänga med mormor & morfar. Listan ser ut som följer:

*Vind-/skaljacka till A (har hittat en fin på Stadium som jag tror han gillar)
* Regnställ till A (samma butik)
* Innegympaset till både A & E (även där har Stadium förmånliga paketpriser)
* Ett gäng fingervantar till de båda
* Blå jeansleggings till Ebba
* Jeans alt. chinos till A
* Några par strumpor var och några par trosor till E & boxers till A.

* Till W har jag hittat lite fint på Lindex som kan få slinka med, div. tröjor och några mjukbyxor...

Denna runda avslutas lämpligen med nästintill tomt VISA kort + en go´fika på ett café. Och som alltid får man räkna med diverse extrafynd till bra pris, men som sagt när ekorrhjulet börjar snurra på finns minimalt med tid för att springa i affärer. Måste kolla upp hur vi ligger till på gummistövelfronten också...W har & jag tror det finns ett par svarta som E kan ärva.

Inga kommentarer: