lördag 3 september 2011

Idag har vi tokshoppat....

W får denna snygga lampa nu när jag äntligen fått bästa L att hänga upp Maskros lampan över bordet i TV-rummet. Han behöver lite lampsladd och en strömbrytare bara för att koppla igång maskroslampan men det är ju lätt ordnat och W får ett rum som är tokmatchat. Har flyttat runt lite andra lampor och grejer också, så det är riktigt fint här hemma=)



En snygg kudde för att bryta av mot de enfärgade i sofforna




Det fanns ju för F*N färdigsydda längder i mitt favorittyg. Så snygga och så dyra att jag inte vill berätta det för L. Men samtidigt är det ju värt om man verkligen gillar dem och kommer att ha dem lääänge. Ni får se bilder någon annan gång nu är det för mörkt för att ta kort.



Stadium hade ju ett utskick i veckan med 20% på alla juniorkläder vid ett köp så vi högg på det och tjänade lite drygt 450:-. Expediten sa att vi var kloka som var så pass snabba för det brukar tydligen bli utplockat snabbt. A fick den här jackan. Den är mycket mycket snyggare IRL.



Vanliga svarta täckisar till A





Ebba fick den här fina jackan, Didriksson jackan fanns inte större än stl. 120 + att Asplunds inte ens tagit hem den. Intersport hade den men då fick vi veta att den var för liten. Hon är i alla fall jättenöjd och jättefin i den här. Den är dock inte så rosa i verkligheten, mer plommonfärgad. Hon fick också ett par svarta tumvantar som är lurviga, så sköna enligt henne men absolut INTE några vinterhandskar precis =)


Inga kommentarer: