söndag 11 september 2011

Igår var det fotbollens dag här i Skelleftehamn..

ett mycket trevligt arrangemang med matcher, lotterier, loppis, hamburgare m.m. Ebbas lag mötte pojkarna som var ett snäpp yngre och Albins lag mötte tjejerna som var äldre. Sedan fick Albin spela med -01:orna för att de var så få och då hade han en höjdar målchans + att han gjorde ett mål. Han var skitduktig tycker jag i alla fall. Hans tränare kom fram efteråt och sa: Albin är du forward egentligen? Du gjorde ju mål.

Albin hade match även idag och då fick han ju förstås spela forward och satte 2 mål och 3 assists, snacka om att han vuxit som person bara över en helg. Nu kanske han inte behöver spela back jämt heller. Han har ju muttrat över det och nu har han ju fått visa vad han kan. Lite trist bara att säsongen snart är slut...

För övrigt kanske det blir Umeå i helgen, bara jag och gubben. Jag har ju en rabattkupong + bonuscheck på pop och så kanske vi klämmer en biofilm. Ska bara se om det löser sig med barnvakt först.

Köpte en julklapp idag också, självskanning är kanon för då kan man gömma saker i kassen direkt om man blippar varan lite i smyg. Vi köpte en DUPLO räddningshelikopter till W (han har varit lyrisk sedan vi såg en demonstration med sjöräddningen och en räddningshelikopter i somras) och ett Littlest Pet Shop set som jag tänker dela upp i flera paket och lägga i Ebbas adventskalender.

Inga kommentarer: