söndag 9 september 2012

update...

så värst mycket har inte hänt. L har jobbat på om än inte lika hårt som vanligt, saker och ting måste torka. Men nu har vi nytt fönster, ny dörr och ny tröskel och rör för elkabel infällt i väggen. I morgon ska golvvärmeslingorna in i alla fall. Sedan måste vi räkna ut hur mycket kakel- och klinker vi ska beställa egentligen och ringa in den beställningen senast på tisdag.

 Golvet blir mörkt mörkt grått, nästintill svart fast en aning skiftande 10*10 cm plattor. På väggarna blir det vita matta plattor som är 20*33 cm (större alltså) sedan är frågan om vi ska göra en rand upp på väggen bakom duschblandaren med samma plattor som på golvet fast 10*20 cm. Våndas lite över det ännu faktiskt men vi måste ju ta ett beslut snart så att allt material finns hemma sedan när Mr. Proffs anländer för att göra sitt jobb. Det känns skönt att veta att allt är rätt gjort då det ju faktiskt rör sig om ett badrum. Det kommer ju att ta honom ett tag också då han först flytspacklar och sedan fixar själva fallet mot golvbrunnen (förut for ju allt vatten mot badrummsdörren, snacka om fel lutning.Sedan ska alla tätskikt upp. Sedan kakel och fog och golv och fog och allt ska härda emellanåt...Men det tar sig.

L och jag håller på att försöka styra upp en tripp norröver. Istället för paket till varandra (han fyller 15/9 och jag 11/10) så lyxar vi oss med en sista getaway innan småknoddarna kommer för då blir det ju trixigare =). Tanken är Haparanda (IKEA of course) och en tripp över gränsen för Kuoma shopping och så vänder vi kosan och övernattar i Luleå. Sedan gör vi Luleå dagen efter och kanske kan vi fynda en och annan julklapp också. Jag har en känsla av att tvillingarna kommer att anlända före jul så allt vi hinner är bra. Sedan finns ju som tur är massor med bra nätshoppingbutiker också =).

Inga kommentarer: