måndag 1 oktober 2012

Update...

var på TUL idag. Nummer 1 ligger helt perfekt mitt på kurvan och väger i dagsläget ca. 900 g, nummer 2 är liite större ca. 1,5% och väger aningen mer alltså. Under efterföljande besök hoppas vi alltså på att de fortsätter följa sina kurvor. Allt var finfint, flödet i deras navelsträngar, fosterljud osv.. läkaren var lite full i skratt när hon fick se deras krumbukter, de kan verkligen hålla igång nu. Nu ligger de typ skavfötters, 1:an lite mer ihopkorvad, han hade fötterna uppe vid huvudet på sin stackars bror. tur de är väl skyddade i vattnet.

Som vanligt kunde jag inte låta bli att shoppa heller. De har relativt gott om plagg i 50 & 56 (det känns som att de kan bli ganska normalstora) och rätt mkt i 62 också, så idag shoppade jag i stl. 68.

2 par byxor, 2 långärmade body´s och varsin mössa- det känns iofs som att det kan vara ganska bra att köpa på sig i lite större storlekar också. Dels växer de ju fort och dels slipper man ju shoppa för flera tusen på en gång när ingenting helt plötsligt passar.

Köpte en tröja till Wille och en t-shirt till Albin också (julklappar). Presentpapper glömde jag däremot.

Inga kommentarer: