söndag 26 maj 2013

Helgen....

har varit innehållsrik. Igår jobbade L hela dagen. Vi övriga fixade den lilla lilla jordgubbsplanteringen så nu är den tipp topp. Åt god grillmiddag och smarriga efterrätter hos mina föräldrar.

Idag fick jag en del uteblommor som har fått komma ner i jorden 8fattas ngn planta till bara till de sista krukorna) och världens bästa fönsterputsare har putsat världens skitigaste fönster. Shit, vad mycket det gör för helhetsintrycket. Sedan åt vi god trerättersmiddag hos Leifs mamma m. fästman =).

Mycket utetid gör att man blir ganska mör ändå, hoppas på att de små ska sova gott inatt också och inte vakna lika okristligt tidigt som imorse för imorgon ska L jobba förmiddag och då är det kört med att somna om för min del ;)

Vi fixade Willes sista presenter igår också - det blir mååånga paket och det är viktigt enligt honom. Vad som är i är nog inte lika viktigt ha ha. Vi klickade hem en del utomhusleksaker från lekmer igår till finfina priser. När han fyller 4 får han av oss: 2 filmer, en pool som ser ut som ett piratskepp (man kan koppla på vattenslangen på skeppets kanon och så följer det med 2 uppblåsbara svärd som förmodligen inte håller jättelänge), Skylanders Giants startpaket, vattengevär, batteridriven såpbubbelpistol, aluminumvattenflaska med spiderman, en mackapär som skjuter skumgummibollar (mormor har en liknande som han tycker är superkul) och ngn annan vattenleksak som man fyller med vatten och sedan drar man i varsitt handtag tills den skjuter iväg vattnet + en ny onepiece. Det blir nog bra det =).

Det gäller bara att få till lite gofika också, man är ju inte alltför sugen på att vara inne och baka när solen skiner.


Inga kommentarer: