fredag 5 juli 2013

Soft dag!

Leif har precis åkt till jobbet.  Han har natthelg, men det funkar är bara lite trångt i sängen framåt morgonsidan. Willes älskade farfar kom hem från sin stockholmstripp sent igår och idag komde med presenter. Knasigt egentligen att de köper presenter till våra barn när de är borta, men jag klagar inte. 
Wille fick en t-shirt och khakigröna shorts med lite fickor och grejer. Jättefint.
Albin och Ebba fick en peng var och höjdaren var tvillingarnas present. Varsin t-shirt + byxor från Lindex littlefant kollektion och i stl. 86 som ju är den storlek som vi just nu behöver i princip det mesta i. Stl. 74 har de nu och stl. 80 är vi hyfsat klara med också (saknar vintertossor och vantar typ. ) De fick också varsin sen Välkommen till världen present från Leifs faster. Varsin vit piké t-shirt och varsitt par byxor. Glömde fota dem bara och vill inte rota fram dem nu och riskera att väcka upp ngn liten febertopp.
De är båda febervarma och sover lite oroligt så här dagen efter vaccinationen.  Det håller nog i sig under morgondagen också innan det börjar vända. Nåväl sedan är det ingen vaccination förrän de blir ett år de små liven.

Inga kommentarer: