söndag 6 oktober 2013

Grovsopor...

En gång på våren och en gång på hösten har vi möjlighet att ställa ut grovsopor vid vägen och få dem bortkörda. Jag brukar bli som galen när det är dags:-). I år är det mer en stilla galenskap, jag ska inte stressa. Min plan var att göra det färdigt när W är på förskolan.  Nu är han förkyld igen. Främst på natten rosslar han och hostar - klassisk krupphosta. Han är väldigt lättpåverkad i luftrören och jag börjar fundera på om han kanske har s.k förkylninsastma. Vi ska kontakta vårdcentralen imorgon så får vi se.

Nåväl nu spårade jag ur. Vad jag ville säga var att jag kanske inte hinner klart nu om det blir så att Wille blir hemma med mig. Vi får se. På fredag fyller jag år.  På lördag blir det födelsedagsfika och på söndag ska soporna vara framställda. Det blir en del.

Tomma pelletssäckar, färgburkar, div. trasiga saker.  Jag ska rensa ut bland Ebbas sängkläder, hon vill inte ha Hello Kitty och liknande längre utan helst leopard ha ha och annat "vuxet". Hon har ett par uppsättningar som passar i alla fall,  brun/vita moln, vitt m. svart text och ett blommigt. Jag har också tänkt hinna rensa bland mina jeans och våra sängkläder. De från ikea som saknar hål i övre hörnen hatar jag och så har vi en uppsättning som vi fått i julklapp med lite satinkänsla, det är skitsnyggt, men jag hatar det också för att jag fastnar i det med mina torra hälar ha ha.  Jag har beställt lite nytt ni ska få se. Men jag skriver från mobilen nu så jag kommer inte åt några bilder...

Inga kommentarer: