söndag 16 mars 2014

Har precis insett

att vi ju ska fira Ebba på lördag. Jag har bakat....hm...inget alls. Det får bli veckans jobb tror jag. Någon sort då och då. Lite sugen är jag allt på att göra smörgåstårtor också, men vi får se. Hon fyller ju egentligen den 26:e men mitt i veckan är inget bra läge för kalas. Hon får önskemiddag och efterrätt då också. Presenterna är klara i alla fall. Hon önskar sig inget krafs längre vilket jag tycker är skönt utan kläder, parfym och sånt.

Vi har köpt 2 par jeansshorts, en kortärmad turkos pemplum-topp (tror det stavas så), 1 t-shirt, 1 klänning och så får hon ett paket med lite div. jag har handlat från styledbybeauty (som numera heter secrets) - 2 Victoria secrets dofter, ngt nagelkit m.m Sedan ska hon få en ny cykel. En svart vill hon ha. L ringde runt till lite affärer för att höra om de fått in cyklar. Det är ju tidig vår, fast det snöat idag...gggrr. Coop skulle få in en svart på torsdag och Team Sportia hade en modell till kampanjpris som stämde med önskemålen. Men försäljaren sa att vi inte skulle vänta för länge för de hade strykande åtgång. 2 på lager sa han. Vi tog beslutet att Ebba skulle få följa med och prova och godkänna den, det kändes lika bra, hon visste ju ändå att hon skulle få en cykel liksom. Tjugo minuter efter att L pratat med försäljaren var han och Ebba i butiken och knep den sista cykeln. Snacka om att det var meningen =) Vi som hade tänkt vänta till imorgon. Ha ha. Nu får vi hämta den monterad och klar i slutet av veckan och då får hon den i förskott på lördag så hon kan cykla till skolan veckan efter som sina kompisar.

Annars har L sjåat som en tok och burit saker från pannrummet i källaren och ut till garaget. Garaget ser ut som faen så det blir fyrtioelva vändor till soptippen sedan men då slipper han trapporna och får gå igenom alla prylar i lugn och ro och rensa ut allt som samlats på hög sedan vi flyttade in. Sedan har han sladdar och golvvärmeslangar och annat att fixa till innan man kan börja med det roliga. Köpa golv- och väggfärg. Beställa bänkskiva (blir nog samma som i köket, IKEAs svarta) skåp och ho osv...

Nu ska jag läsa barnens veckoblad inför nästa vecka och fixa lite smått innan jag kan krascha i soffan. Kram.

Inga kommentarer: