måndag 8 februari 2016

Wille

Det har hänt massor sen sist. W har opererats i Uppsala. En fantastisk vacker stad. Där skulle jag på allvar kunna bo. Det hela började med att hans pungen svullnade upp. Leif tog honom till akuten där de misstänkte att ena testikeln vridit sig. Det blev akut operation. När läkaren öppnat såg han att testiklar var okej. Men det var ngt där som inte ska vara där. Så han sydde ihop utan åtgärd. De fick sova på barn och dagen efter togs en massa ultraljudsbilder som skickades till Uppsala.

På måndagen fick de åka hem och vi blev lovade besked på tis eller onsdag.  På torsdagen ringde Leif Uppsala och fick tag på en sköterska som ordnade kontakt med en läkare. Vi fick beskedet misstänkt godartad tumör, operation i Uppsala snarast.

Blandade känslor men främst ville vi få det avklarat. Kommande måndag eftermiddag ringde Uppsala och bad oss komma dit på onsdagen. Först ultraljud igen då de trodde på ett bråck. På fredag morgon opererades han. Den slutliga orsaken sades vara att en avstickare från bitestikeln vridit sig runt sig själv tills den blivit en knöl. Den tog de bort. En bit är skickad på analys men han tyckte inte vi skulle oroa oss alls. Om en vecka dvs 2 veckor efter op ska han ringa oss om resultaten. Och så blir det väl ngt återbesök förstås. Igår var det en vecka sen op. Han är pigg och fräsch och är nu utan sårtejp och kompresser.

Inga kommentarer: