onsdag 26 januari 2011

Barnens vårkläder...

har kommit.



Här modellar Albin och Wille sina nya matchande vindfleecear och Wille har oxå sin nya mössa. W gör alltid till sig framför kameran numera och så kan man se prislappen sticka fram ur mössan, han tyckte det var kul ha ha. W har storlek 92 på jackan och 48/50 på mössan. Ebba har legat sjuk och orkade inte modella (hon känner sig så lång och yr sa hon just, stackarn). Den gröna skaljackan är jätte jättefin men den rosa fleecen föll ingen av oss i smaken. Mycket konstig färg, typ. grisfärgad. Då Polarn o pyret är ett mycket kundvänligt föetag så byter de den rosa fleecen mot en röd mot att vi skickar den till butiken i Umeå, så vi får en ny under nästa vecka. Rött och grönt blir ju jättesnyggt - att vi inte tänkte på det förut =)

Ni kan få bilder på Ebba i stl. 134 när fleecen har kommit och hon är piggelin.
Annars har det inte hänt så mycket. Vi har införskaffat en Maskros lampa modell mindre till sovrummet via en arbetskamrat som hade ångrat sig -åh, vad fina de är. Den tog dock sin tid att sätta ihop =)

Jag har jobbat och jobbat, har 7.30-16.30 imorgon och sen stängning fredag men det är bara att bita ihop. Snart är det bara 11 veckor kvar till påsk, vår och lite extra lediga dagar ...

Inga kommentarer: