tisdag 26 juli 2011

Oh my...

det är läskigt vad mycket getingbon vi har under tegelpannorna. Ungefär en sjättedel av ena sidan på taket är nerplockat sedan var det kört. En av takläggarna lyfte upp en panna som ett bo satt fast i så hälften följde med ner i containern sedan var de helt galna där uppe. Risken är ju stor att det finns fler bon också. I morgon ska de komma tidigt - utrustade med rejäla handskar, tjocka kläder, radarspray och svärfar lånar ut sina sådana där bihattar eller vad det heter. Då ska taket ner, det måste ju ner, annars kommer de ju inte vidare och jag misstänker att Ragnsells vill ha tillbaka sin container i morgon eftermiddag också.

Hmmm, jag är glad att jag inte ens behöver vara i närheten av dem under tiden. Fy vad obehagligt. Dagens enda getingstick fick faktiskt Leif för han kunde ju inte låta bli att provkasta några tegelpannor i containern den arbetsnarkomanen =).

Det ska bli skönt när takpannorna är nere och takpappen uppe då får de flytta någon annanstans de där svart-gula elakingarna.

Inga kommentarer: