söndag 14 oktober 2012

Skum känsla..

jag kan inte böja mig ens en millimeter framåt utan att det känns som att det tar emot ngn liten kroppsdel. Det känns som att krämporna börjar komma på allvar nu, en efter en. Jag är stor, tung och trött. Extremt osmidig. Ont i bäckenet, sammandragningar nu och då och som sagt magen känns proppfull. Jag kan inte begripa hur de ska rymmas att växa ngt. mer överhuvudtaget därinne, det känns helt surrealistiskt. Ibland tänker jag att jag går säääkert tiden ut och blir så otymplig att jag inte tar mig någonstans och ibland känns det som att jag har mina bebisar till lucia. Nåväl, längre än den 8 januari blir det ju inte -men spännande är det i alla fall. Jag hoppas de håller sig inne några veckor till åtminstone.

I veckan ska jag ringa och dubbelchecka med butiken där vi tänkt hyra babyskydden. De skulle nämligen köpa in sprillans nya och det känns ju kanon. Frågan är ju med hur kort varsel man kan hämta dem. Jag vill ju inte ha dem stående hemma och betala hyra i typ. 2 månader i onödan utan vi tänkte hämta dem i december om inget händer före. Man vill ju inte riskera att föda mitt under helgerna och sedan inte komma sig hem för att man inte har några bilstolar när butiken har helgstängt =).

 I övrigt ligger vi bra till. Jag har fortfarande inte fixat något regnskydd till vagnen (det kan ju vara bra om det blir blötsnö) och så tänkte jag köpa hem lite ersättning utifall att det blir kris och katastrof. Annars saknar vi inget som känns livsviktigt. Det brukar ta ngn dag för mig innan mjölken kommer igång på allvar - fast man kanske blir kvar ngn dag extra med tvillingar också så det hinner ordna upp sig. Jag ska ta med min tvillingamningskudde i alla fall så att jag får in vanan med den kudde jag kommer att använda hemma. Jag såg tvillingfilmen förra veckan och det finns ju rätt många varianter på hur man kan lägga dem vid dubbelamning faktiskt. Det är ju sådant man aldrig tänkt på förut av naturliga skäl =). Jag ska göra vad jag kan för att få amningen att fungera i alla fall, men går det inte så får jag acceptera det också. Nä nu får det vara färdigsvamlat för idag. imorgon är det måndag så det är dags att kolla upp veckobrev, förbereda ev. packning m.m.

Inga kommentarer: