tisdag 30 oktober 2012

Vi fyller

väl på med lite mer saker de kommande veckorna. Ett tandläkarbesök till Albin & ett återbesök på NUS i Umeå för Wille - sådär en två år efter själva operationen. Hå hå ja ja. Konstigt att inget krockar tidsmässigt hittills. Jag får nog pallra mig till jobbet nu på fredag, fast det är lovvecka och mindre barn där. Det är nog enda chansen att få iväg dessa papper.

Det enda positiva är väl att det mesta är bortstökat när bebisarna kommer, det skulle ju inte vara allt för kul att åka till Umeå med två små bebisar och en Wille som säkert behöver lockas, mutas och gullas med en hel del för att lyckas genomföra alla steg i undersökningen. Han kan ju vara rätt envis =/.

Sedan finns det ju en rolig butik i Umeå - även om jag är liite fattig just nu. Det är som fasen med dessa glapp och skarvar mellan olika utbetalningar. Nu går jag ju på grav-penning nästa torsdag och efter det blir det semester ett par dagar innan det är dags för FP och då blir det väl äntligen ordning och reda på saker och börjar rulla på som normalt. Ny grav-vecka igen imorgon - Jiihoo!!!

Inga kommentarer: