måndag 13 maj 2013

Shit vad jag är flitig här helt plötsligt =)

Nu är äntligen L ledig och tillgänglig här hemma. Eller när han är ledig gäller det ju samtidigt att hinna så mycket som möjligt. han tog faktiskt tvillingarna som båda var vakna och pratglada när han kom hem vid 6.15 imorse och lät mig sova till typ 7.30 när det började bli action här uppe då E & A var på G att göra sig klara. Sedan steg jag upp och han la sig en liten stund, det gäller ju liksom att han är trött ikväll så han kan inte sova för länge idag. Då var tvillingarna lagom trötta och redo för tupplur nr.1 så jag stoppade isäng dem, satte på kaffe, åt frukost, hängde med Wille osv.

Sedan har L varit en sväng på tippen (fortfarande en del kvar däremot), jag har påbörjat arbetet i rabatten som jag tänkte skrota, men det tar emot så jag gör vad jag hinner. Den blir väl lite eftersatt i år men det kommer bättre år =).

Vi har tagit bort en död hortensia som jag i min enfald trodde skulle överleva i skuggan och flyttat dit en korallkornell istället. Den behövde liks akta på sig när nya uteplatsen så småningom ska göras. Min gulltörel vet jag inte riktigt vad jag ska göra av, den får nog bo i stenpartiet så länge.

Vi har städat nedervåningen (läs;källaren), tvättat och jag har satt ut de sista solcellslamporna, måste gå och spana in dem tror jag.

Imorgon ska W på föris och en värderingsman (kvinna) kommer på morgonen så det blir turboröj här uppe imorgon bitti, håll tummarna för att L inte får ngt larm bara. Ska bli kul att höra vad hon säger, trots allt så har vi ju bytt tak, nästan alla fönster, nya vitvaror om än svarta, nytt badrum, nya avloppsstammar, ny el osv. Det borde ju ge en rejäl höjning. Men flytta, näe vem orkar det liksom. Trivs så sjukt bra med tomten, grannar osv.

Albin som snart blir 13 sparar hårt till en ny dator så hans födelsedagspresent är ju given - Pengar! =) han ligger bra till då han sparat större delen av julklappsskörden. När det gäller W så har vi önskat det som är lättare för släkt att köpa och beställt en del. Det är bara det där Skylanders startpaketet vi måste klicka hem nu. Då de fyller år med 14 dagars mellanrum har vi valt att kombinera deras släktkalas så den 1 juni blir det strålande sol och jordgubbstårta och gofika på altanen. Sån är iallafall planen och hittills har det inte regnat en enda gång när vi firat dem. Borde däremot börja baka snart.


Inga kommentarer: