söndag 12 maj 2013

Jag blev förvånad när grabbarna tog sin förmiddagslur och jag skulle slänga soporna. Oftast springer jag ut i linne och fryser som en dåre men idag var det sol och riktigt skönt. L sov ju på förmiddagen men steg upp lagom till lunch. Idag var jag så energisk att jag gjorde morots- och sötpotatispuré till twinsen och korvgryta till oss övriga och typ 10 pers till, vet inte hur jag måttade riktigt ha ha.

Det var nog inte så tokigt, de satt med oss vi bordet och smackade nöjt, sedan tippade vi ikull dem ute i vagnen. De vaknade lagom så de hann äta lite flaska innan vi packade oss iväg till lillebror med sambo. Äntligen var vi friska nog för att våga gosa med den lilla prinsessan. Hon är verkligen söt och dessutom var hon vaken en lång stund och kikade med sina små pigga ögon.

När vi kom hem fick vi en ingivelse att vi skulle grilla, men iom att L börjar redan 18.15 och jag hade lite tvättbestyr och annat så valde vi hamburgare, snabbgrillat och gott! Slurp! Efter i natt är L ledig till på fredag då han har fm. Skönt!

Inga kommentarer: