tisdag 17 december 2013

Nya pärlan....

ser ut så här. Den har superenkel ihopfällning och väger ungefär 6 kilo mindre än Teutonian - utan barn i. Teutonian orkar jag inte lyfta när den är ihopfälld =(. En dag när det ösregnade tänkte jag ställa vagnen uppe på broavsatsen under tak men jag fick dra den uppför trapporna baklänges istället och sedan fick L och jag hjälpas åt att lyfta ner den. Jag tänker att den här kan jag ju faktiskt lyfta själv och ta in så de får sova i vagnen inne om det blir vinterkyla någon gång ;) just nu är det bara is och regn ute. Snö gör ju massor för julstämningen så jag hoppas det snöar snart igen och att den får ligga kvar den här gången. Även om de har feber eller är sjuka så kan de sova i den inne.


De har börjat snora lite nu så jag misstänker att det är förkylning på G här. Tur att det är en vecka kvar till jul, det hinner kanske lägga sig innan dess då. Tillbehören var nedsatta också så jag köpte en sittbygel till och sedan fick man en värdekod på 500:- så jag lyxade till det och köpte 2 Elodie Details filtar i pärlsammet

och en "mugghållare/väska" för tvillingvagnar att hänga på handtaget. Då kan man ha mobil, nycklar och plånbok lättillgängligt och skötväskan får ligga under vagnen =).




Inga kommentarer: