måndag 16 mars 2015

Måndag

Med lite trixande roddade vi ihop tvillingarnas utvecklingssamtal. Willes 6års kontroll inkl vaccination och hepatit A vaccin för Wille och mig. 520spänn. Slurp! Bokade en tid för övriga familjen också. Vi tog ju alla hepatit A vaccinet inför Turkietresan i fjol. Efter den andra dosen (som vi måste ta innan maj månad) har vi minst 30årigt skydd. Jag tyckte dock att hon sa livslångt idag.  Så 31 mars tar övriga familjemedlemmar sista dosen. Wille klarade 6årsbesiktningen galant och nu är hans tid på BVC över. Nu blir det skolhälsovården och vanliga sjukvården s a s. Storkillen.

Wille och Leif köpte en ny cykel i lördags. En illgrön sportig med 2 stänkskärmar. Och en matchande hjälm. Han lärde sig ju cykla i våras på en mini cykel så det gick inte att vänta till hans födelsedag med det inköpet. Vi får hitta på andra saker. En ryggsäck har jag iallafall köpt som han ska få. Och en t-shirt. Sen får vi se.

Men först fyller ju Ebba år nu den 26:e. Hon har önskat sig lite kläder och skor. Presentkort. Och så behöver hon ju och önskar sig en dator, fast det tror hon inte att hon får. Men vi tänker köpa en till henne fast det är över en normal present budget.  Så gör vi ibland om någon behöver något lite dyrare sådär. En kakmonstrettårta vill hon också ha. Får kolla på Youtube efter videos hur man gör en sån tror jag. För övrigt fyller Albin 15 i maj också. Intensivt ha ha.

Inga kommentarer: